Много хора обичат Киану Рийвс и за това има толкова много

...
Много хора обичат Киану Рийвс и за това има толкова много
Коментари Харесай

Специалният подарък на Киану Рийвс към каскадьорите от Джон Уик 4

Много хора обичат Киану Рийвс  и за това има толкоз доста аргументи, че даже не желаеме да се впускаме в изброяването им.
 Киану Рийвс,
Специалният и великодушен подарък на Киану Рийвс

Актьорът още веднъж ще завоюва интернет

Но измежду тях сигурно участва фактът, че артистът е в действителност добър и благ човек. А тези качества не могат да бъдат подправени или изиграни. Рийвс да вземем за пример непрекъснато демонстрира благодарността си към хората, с които работи.

Така да вземем за пример в края на 2021 година разбрахме, че е подарил по един Rolex Submarine на каскадьорите от " Джон Уик 4 ". Но се оказва, че това не е единственият подарък, който Рийвс е направил към каскадьорите.

Според The New York Times, артистът е подарил на всеки един от тях специфична тениска, на която е изписан точният брой пъти, в които даденият каскадьор е " починал " в " Джон Уик 4 ". Не знаем какъв тъкмо е дизайнът им, само че на някои хора от екипа цифрата е надхвърляла 20.

Това е по този начин, тъй като продукцията е употребила каскадьорите за повече от една сцена. Така да вземем за пример към края на кино лентата, когато господин Уик би трябвало да изкачи последните 222 стъпала, с цел да доближи в точния момент за дуела си, са употребявани общо 35 каскадьори, които са влизали по няколко пъти в разнообразни персонажи.
 Без непотребни приказки - какъв брой тъкмо думи изрича Киану Рийвс в
Колко тъкмо думи изрича Киану Рийвс в " Джон Уик 4 "

Г-н Уик в никакъв случай не си е падал по диалозите

Всеки един от тях е бил убиван най-малко по пет или шест пъти, а тази сцена е снимана в продължението на седем вечери. И да, Киану Рийвс е извършил всичките си бойни подиуми като се изключи една. Дългото 44 секундно рухване по стъпалата. Тогава на помощ му се е притекъл дубльорът му Винсент Буилон, написа Variety.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР